Smart Car Forums - View Single Post - New Site Feature - Drag and Drop Images
View Single Post
post #23 of (permalink) Old 07-25-2014, 08:42 AM Thread Starter
AG Jeff
Administrator
SCOA Club
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 3 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Neonspinnazz View Post
Okay, so this thing isn't working for me anymore. It won't let me upload the same picture more than once!!!!

I uploaded a picture of the C453 and posted it in one thread, but when I tried to upload it to a different thread, the board ate it up and did nothing with it.

I dragged, I dropped, but as soon as the "Upload Progress" bar reached 100%, the picture just disappeared. ???

I can't even screenshot it as it just goes back to blank like nothing happened.

For example: Now that I've uploaded these three Avatars to this thread, I won't be able to post them anywhere else on SCoA.
Give it a try again, I think we have a fix in.

If the images fail to load please PM them to me and I will have the team investigate further.

Jeff
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3948adc439bef090dc1db92488b0dc92b24aa08879af9d4ad735e8ba74b95473.jpg
Views:	6
Size:	70.4 KB
ID:	8897   Click image for larger version

Name:	Smart car meme - 06.jpg
Views:	6
Size:	61.1 KB
ID:	8905  

Jeff aka The Pun
Community Manager
AutoGuide.com
AG Jeff is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome