HV System Workshop - Page 2 - Smart Car Forums
User Tag List

 10Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 15 (permalink) Old 06-20-2018, 12:21 PM
 
Join Date: Dec 2012
Location: Arcadia, CA
Posts: 2,743
Thanks: 514
Thanked 284 Times in 251 Posts
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 565 Post(s)
Always try to pull the relevant smarttekinfo documents for the job. That $60 is well worth it, and you can pull as much as you can handle in a day sitting in front of a computer and clicking your mouse button(s)....
jwight likes this.
jzchen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 15 (permalink) Old 06-25-2019, 09:02 AM
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 9
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Do you know if anyone actually cleared the "HV System - Workshop" code?
Thanks in advance.
zoltan is offline  
post #13 of 15 (permalink) Old 06-28-2019, 05:48 AM
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 9
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
I reached out directly to Icarsoft and was told that their scanner was NOT compatible with the Electric Smart.
zoltan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 15 (permalink) Old 06-28-2019, 06:32 AM
 
Join Date: Dec 2012
Location: Arcadia, CA
Posts: 2,743
Thanks: 514
Thanked 284 Times in 251 Posts
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 565 Post(s)
Seems like member 007bond is able to with Autel units.
jzchen is offline  
The Following User Says Thank You to jzchen For This Useful Post:
zoltan (06-28-2019)
post #15 of 15 (permalink) Old 08-03-2019, 11:57 AM
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I posted this on another tread. I had the same thing happen to me from pulling the HV disconnect that’s under the drivers side. If needed for safety you can pull it out but absolutely DO NOT turn the key on with it unplugged cause that’s what I did and it caused the error. I can tell you the solution the shop did was shutdown and restarted the HV battery system/computer. And then the message went away. After seeing that’s what they did I wondered if disconnecting the HV battery from under the car would cause that computer to power cycle and restart. Mine fixed now, but if ever that comes back for whatever reason. That’s the first thing I’ll do. If someone try’s it, I’d like to know if it works or not
Neothunder is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Smart Car Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HV SYSTEM WORKSHOP Message dickrett smart fortwo Electric Drive 16 08-03-2019 10:56 AM
Adding A Second HV battery Smart Electric Drive ? cockerchrisjoe smart Operation and Maintenance 18 04-13-2019 10:45 AM
HV battery capacity after 1 year Blaine smart fortwo Electric Drive 22 05-07-2015 08:31 PM
Mercedes WIS (Workshop Information System) JimDantin smart Operation and Maintenance 33 08-16-2009 11:56 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

Clubs, Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.