Adding switch to switch panel - Smart Car Forums
User Tag List

 1Likes
  • 1 Post By kheran
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 12-08-2016, 03:30 PM Thread Starter
 
emailchrishall's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 462
Thanks: 116
Thanked 27 Times in 26 Posts
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 123 Post(s)
Adding switch to switch panel



Hey all, looking for some advice on adding a switch to my switch panel. I added some DRLs in the grill and would like to switch them. I thought I saw a post about adding switches to those places that don't have a switch but I can't find the post again. Has anyone done this?


Sent from my iPhone using Tapatalk
emailchrishall is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 12-08-2016, 03:53 PM
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,653
Thanks: 866
Thanked 925 Times in 537 Posts
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 209 Post(s)
kheran is offline  
The Following User Says Thank You to kheran For This Useful Post:
emailchrishall (12-09-2016)
post #3 of 5 (permalink) Old 07-23-2017, 11:47 AM Thread Starter
 
emailchrishall's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 462
Thanks: 116
Thanked 27 Times in 26 Posts
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 123 Post(s)
Quote:
Originally Posted by kheran View Post


Thank you.


Sent from my iPhone using Tapatalk
emailchrishall is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 07-24-2017, 07:57 PM
King of Smart Gadgetry
SCOA Club
 
DreamCarOwner's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Parkersburg, W.Va
Posts: 1,044
Thanks: 257
Thanked 229 Times in 162 Posts
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 315 Post(s)
Garage
https://www.smartcarofamerica.com/for...relays-129185/

Here's one of my old threads on button banks Chris, but it sucks without the pics. Boo to Photobucket. Pm me Chris if you have any questions and I think I can send pics over a message on SCOA. Lonnie
DreamCarOwner is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 07-25-2017, 12:28 AM
 
Join Date: Sep 2013
Location: Upstate NY
Posts: 214
Thanks: 21
Thanked 29 Times in 24 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 42 Post(s)
I added a circuit to the only unused button in my '08 Passion to turn an aftermarket radio on for one hour, Shen shut off automatically to prevent too much battery drain. I use this button more than the rest, except the lock/unlock.
vadsoom is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Smart Car Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Should I switch to HIDs? iainsmart smart General Discussion 14 05-15-2016 04:28 PM
SOLD — Dash Switch Panel for Sale srmack Archive/obsolete (?) threads 10 08-15-2012 02:24 PM
7 rocker switch accessory control panel. :) mhornfeck72205 smart Modifications 19 03-28-2012 01:25 PM
Switch Panel Prison city smart Archive/obsolete (?) threads 0 06-03-2011 05:28 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

Clubs, Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.