Smart Car of America Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
I have been having issues with my left break/turn light. I changed out the light bulb and i also changed it to the right and it works. What else can be wrong with the light? I’ve tried everything already. Any suggestions?
 

·
Super Moderator
Joined
·
29,203 Posts
OK, moved this to the 451 forums. :)

Have you checked for any corrosion around the bulb socket, and any loose/broken wiring?
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #5
Oh thanks! Therr are no lose wires. I’ll check for the corrosion, if it does have some, what can i use to take it off?
 

·
Registered
Joined
·
240 Posts
Stop lamp in operative:

I believe that your bulb holder I'd defective. I have seen this several times on smart cars. Replace the holder & you should be back in business.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #7
I switched both of them and both stopped working. When i put them back to how it was, the right side is the only one that worked.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I have the same situation, left rear brake light and turn signal fail. I got the same advice, too--replace the bulb carrier. I did, and it did not solve the problem. However, I have never checked the fuse. And I also see there is also a relay, called Relay A, specifically for the left brake and turn signal!
Could one of these be the problem? Others here have suspected a grounding problem---how can I check for that?
 
1 - 8 of 8 Posts
Top