Smart Car of America Forum banner

1 - 20 of 59 Posts

·
He's not mine
Joined
·
9,607 Posts
Discussion Starter #1
Any information on when/if this feature will be restored?

Clicking on the link returns a database error message.
 

·
Moderator
Joined
·
17,350 Posts
When I click on the link for another user's garage, nothing happens...

I can only view my own garage through the link in the Menu Bar as well. :confused:
 

·
Registered
Joined
·
8,971 Posts
...no issue here...I can see all of you guys garage...even "la voiture"

Jetfuel...need to up-load mine....
 

·
Premium Member
Joined
·
5,764 Posts
I clicked on Z06-lite's garage and it opened up in a vertical strip down here at the level of the Quick Reply window. At first I thought it wasn't working because it opened so far down from where the garage I clicked on was.
Smilies are working, etc. :D :) as are the advanced, my favorite: :coffee:.

I am using Chrome and windows 8.1 for what it's worth. I hope this helps.
Rich
 

·
Premium Member
Joined
·
5,764 Posts
Dr. Killer Bee, what system and browser are you using.
In your pm to me I did notice the system did not interpret your smilie.
 

·
Super Moderator
Joined
·
28,240 Posts
OK, my garage appears to be intact if I use the Smart Car Forum version, but not in the SCOriginal version. What's interesting about that is after the previous software update (last year?) I was pretty sure all the garage photos had disappeared....:confused:

Update: must have been a fluke; still get an error message viewing my own garage, but I can see photos in others garages. Still confused....
 
1 - 20 of 59 Posts
Top